Tuesday, December 25, 2012

Order Bantal

Salam semua.lama sungguh tak merepek kat blog ni..maap lah ye..dah tua, selalu lupa..

Cite kali ni tentang bantal flannel.. Kalau ada yg tak pasti leh refer gambar kat bawah ni..saya menerima tempahan membuat bantal.. 100% handmade(xguna langsung mesin jahit memandang mesin jahit xwujud dirumah ni..kalau ada, guna lah kot)

Jika berminat, anda boleh menempah melalui email atau facebook..
Setiap tempahan mesti disertakan sekali dengan deposit minimum RM10(bergantung pada kuantiti dan harga bantal)

Bentuk bantal :
 Segiempat sama : 10"x10" / 12"x12" / 14"x14" / 16"x16"
Segiempat tepat : 13"x 18" / 15"x21"
Bulatan
Love @ hati
Bunga
Kereta

Harga bergantung pada saiz,corak@design dan wording@perkataan..byk jumlah huruf, harga lebih sikit..hehe

Harga bermula dari RM20++
Tempoh siap lebih kurang 2 minggu (saya siapkan order customer yg bayar dahulu)

Facebook : Eryhana Enterprise

email : cutiekiddycollection@gmail.com
Facebook : Fiza Kiuti Kiddyzone

Facebook : Kedai Kraf Comel


13" x 21"

15" x 21"


13" x 18"

13" x 18"

13" x 18"

13" x 18"

15" x 21"

14" x 14"

2 comments:

Anonymous said...

you buy the car on a coffee machine. Truly it can be sprint for years
to come. Inside of our fashionable environment get ready to enjoy a cup
full of coffee / espresso within just your personal residential home with your home
espresso machine.

Here is my webpage :: coffee maker with built in grinder - coffeemakersnow.com -

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Tuesday, December 25, 2012

Order Bantal

Salam semua.lama sungguh tak merepek kat blog ni..maap lah ye..dah tua, selalu lupa..

Cite kali ni tentang bantal flannel.. Kalau ada yg tak pasti leh refer gambar kat bawah ni..saya menerima tempahan membuat bantal.. 100% handmade(xguna langsung mesin jahit memandang mesin jahit xwujud dirumah ni..kalau ada, guna lah kot)

Jika berminat, anda boleh menempah melalui email atau facebook..
Setiap tempahan mesti disertakan sekali dengan deposit minimum RM10(bergantung pada kuantiti dan harga bantal)

Bentuk bantal :
 Segiempat sama : 10"x10" / 12"x12" / 14"x14" / 16"x16"
Segiempat tepat : 13"x 18" / 15"x21"
Bulatan
Love @ hati
Bunga
Kereta

Harga bergantung pada saiz,corak@design dan wording@perkataan..byk jumlah huruf, harga lebih sikit..hehe

Harga bermula dari RM20++
Tempoh siap lebih kurang 2 minggu (saya siapkan order customer yg bayar dahulu)

Facebook : Eryhana Enterprise

email : cutiekiddycollection@gmail.com
Facebook : Fiza Kiuti Kiddyzone

Facebook : Kedai Kraf Comel


13" x 21"

15" x 21"


13" x 18"

13" x 18"

13" x 18"

13" x 18"

15" x 21"

14" x 14"

2 comments:

Anonymous said...

you buy the car on a coffee machine. Truly it can be sprint for years
to come. Inside of our fashionable environment get ready to enjoy a cup
full of coffee / espresso within just your personal residential home with your home
espresso machine.

Here is my webpage :: coffee maker with built in grinder - coffeemakersnow.com -

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

My Album