Sunday, October 17, 2010

Hari-hari yg menceriakan..




Kerja...kerja..kerja..Hari-hari kerja...Tapi kerja rumah lah..Letih emosi..Mulalah muka jadi sedih pilu. Baba Dee plak xde..Balik lunch aje, pastu training coach bola.. Dapat surat dari mane ntah antar kat skulah suruh join training. Aku gak yg membusankan diri.
Nasib baik ade anak2 yg menceriakan ni..Walaupun Eryna tu nakal..tapi kadang2 baik gak dia. Tolong lipat baju (walaupun xcantik tapi usaha gak melipat)..Henjut adik kat dlm buai..Inform kat aku kalau adik dia yakk.. Mula lah dia jerit ckp adik yakk..Bising  aje mulutnyer.. Blom lagi dia yg berak..Lagi kepoh mulutnya.







2 comments:

K-Addicts said...

madu..cantik la curtain ko..tolong upclose sket pastu emel kat aku please.nak buat rujukan. kalu buleh, gmbr kabinet dapur sekali. mggu dpn aku ada meeting ngan kontraktor yang buat kabinet dapur tuh.so, aku perlukan rujukan.

err...kabinet tv mu tu custome made ke?gmbr sekali pls!

mem fiza said...

nanti aku pamerkan...kabinet tv tu kedai manentah abe aku order..kalau ada pameran perabot kat pisa aku inform..dlm 400++..langsir tu jemput ke kamdar..xsampai 150 sekali jahit..depends kain gak lah.ada byk design kat kamdar tu..upah jahit aku 45 hinggit..kabinet dapur mase beli tuan rumah memang dah pasang.dia buat sekali dgn almari dlm bilik..

Sunday, October 17, 2010

Hari-hari yg menceriakan..




Kerja...kerja..kerja..Hari-hari kerja...Tapi kerja rumah lah..Letih emosi..Mulalah muka jadi sedih pilu. Baba Dee plak xde..Balik lunch aje, pastu training coach bola.. Dapat surat dari mane ntah antar kat skulah suruh join training. Aku gak yg membusankan diri.
Nasib baik ade anak2 yg menceriakan ni..Walaupun Eryna tu nakal..tapi kadang2 baik gak dia. Tolong lipat baju (walaupun xcantik tapi usaha gak melipat)..Henjut adik kat dlm buai..Inform kat aku kalau adik dia yakk.. Mula lah dia jerit ckp adik yakk..Bising  aje mulutnyer.. Blom lagi dia yg berak..Lagi kepoh mulutnya.







2 comments:

K-Addicts said...

madu..cantik la curtain ko..tolong upclose sket pastu emel kat aku please.nak buat rujukan. kalu buleh, gmbr kabinet dapur sekali. mggu dpn aku ada meeting ngan kontraktor yang buat kabinet dapur tuh.so, aku perlukan rujukan.

err...kabinet tv mu tu custome made ke?gmbr sekali pls!

mem fiza said...

nanti aku pamerkan...kabinet tv tu kedai manentah abe aku order..kalau ada pameran perabot kat pisa aku inform..dlm 400++..langsir tu jemput ke kamdar..xsampai 150 sekali jahit..depends kain gak lah.ada byk design kat kamdar tu..upah jahit aku 45 hinggit..kabinet dapur mase beli tuan rumah memang dah pasang.dia buat sekali dgn almari dlm bilik..

My Album